Katarzyna Puczyńska
604 materiały
Niezwykłe torty Izabeli Borys-Tarkowskiej. Jak powstają te słodkie dzieła sztuki?
Pasję do tortów odkryła dzięki swoim dzieciom. - Często eksperymentuję ze smakami i fakturą kremów, a jedynym ograniczeniem jest wyobraźnia i preferencje...
Pierwsza na świecie restauracja NFT. Za wstęp zapłacisz kryptowalutą!
Cyfryzacja biznesu wchodzi także do gastronomii. W Nowym Jorku powstanie pierwsza na świecie restauracja, w której za możliwość wstępu i zjedzenia posiłku...
To najlepszy kucharz młodego pokolenia! Poznaj zwycięzcę konkursu Bocuse d’Or Poland
- W Bocuse d’Or ważne jest wszystko. Nie da się wygrać tego konkursu bez doświadczenia. Ważne są lata pracy, wiedza, perfekcyjność, powtarzalności i zespół,...
Agnieszka Cegielska: „Zioła mają wielką moc”. Sprawdź przepis na kapustę z kuminem
− Gotujcie z najlepszymi intencjami i przyprawiajcie najpiękniejszymi emocjami − wdzięcznością, miłością i radością. To są przyprawy, które podobnie jak zioła...