nowy wątek z gazety
wątek z gazety
nowy wątek
wątek
trasy
paw
-wewnętrzna obwodnica
inflancka-julianowska-karskiego-żeligowskiego/strzelców kaniowskich-łąkowa-żeromskiego-politechniki
-druga średnica czyli trasa wojska polskiego aż do aleksandrowa
-przedłużenie kościuszki
śladem wólczańskiej-bednarskiej aż do dąbrowskiego (wraz z dojściem do trasy obywatelskiej łączącej się na projektowanym rondem na pabianickiej)
...kilka mógłbym jeszcze wymienić... wszystkie w planach od dziesiątków lat...
pytanie co z tego? »
teraz wiadomo dlaczego
obiektywny inaczej
zeszłoroczni absolwenci najlepiej w gminie napisali część matematyczno-przyrodniczą, zaś w części humanistycznej nieznacznie ustąpili mniejszej szkole prowadzonej przez powiat. »
Totalna lipa.
ksantypa_222
Wyniki laboratoryjnych badań polskiej żywności są funkcją ilości przekazanych biletów Narodowego Banku Poskiego. Te badania to czysta iluzja! Wcześniej zapowiadane kontrole! Czy ktokolwiek panuje nad czymkolwiek? A potem dziwią się, że lekarze nie są w stanie zdiagnozować choroby na którą cierpi pacjent.
Publiczna wypowiedź Ministra Rolnictwa Marka Sawickiego: CISZEJ NAD TĄ TRUMNĄ!!!
Pociesza mnie fragment filmu "Poszukiwany, poszukiwana" w którym niezapomniany Mieczysław Czechowicz badał zawartość cukru w cukrze. I to robił! »
śmieszne to
yanosik
Czy tam w redakcji nie rozróżniacie narciarstwa alpejskiego od klasycznego , ja wiem że to tylko ilustracja ale wypadałoby trzymać jakiś poziom ;) »
A2 to bubel
Sybirak
45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »
ale brednie
hi ha
za rok to je wezmą ludzie na patelnie z głodu , bo już jedzą w śmietnikach »
na biedę i bezrobocie
ts
żaden opresyjny wyrok sądowy nawet na 100 lat nie pomoże na głod i brak dachu nad głową »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie DziennikLodzki.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.