Dziennik Łódzki » Forum » Wiadomości » Dyskusja

groza dla naiwnych (7)

iks (84.40.236.xxx) 13.06.11, 14:41

Co za bulszit! Żaby przeszczepić organ potrzebna jest pełna zgodność tkankowa i tylko kilka godzin od wyjęcia do przeszczepu. Nie można sobie złapać byle kogo i przeszczepić byle komu bo wtedy organizm odrzuca przeszczep. No co za brednie.

Rozwiń Do: groza dla naiwnych (iks) . (83.7.49.xxx) 13.06.11, 18:25
Rozwiń Naiwni. ??? (83.22.190.xxx) 13.06.11, 20:38
Rozwiń mejlowy! polonista (89.79.162.xxx) 13.06.11, 21:31
Rozwiń Polecam lodzermensch (85.89.180.xxx) 13.06.11, 22:57
Rozwiń A jednak nie brednie... znawca (87.205.245.xxx) 22.07.11, 01:13
Rozwiń Przestępstwo Dawid (89.73.184.xxx) 31.08.11, 15:07

regulamin

Totalna lipa.
ksantypa_222 Wyniki laboratoryjnych badań polskiej żywności są funkcją ilości przekazanych biletów Narodowego Banku Poskiego. Te badania to czysta iluzja! Wcześniej zapowiadane kontrole! Czy ktokolwiek panuje nad czymkolwiek? A potem dziwią się, że lekarze nie są w stanie zdiagnozować choroby na którą cierpi pacjent. Publiczna wypowiedź Ministra Rolnictwa Marka Sawickiego: CISZEJ NAD TĄ TRUMNĄ!!! Pociesza mnie fragment filmu "Poszukiwany, poszukiwana" w którym niezapomniany Mieczysław Czechowicz badał zawartość cukru w cukrze. I to robił! »

A2 to bubel
Sybirak 45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »

na biedę i bezrobocie
ts żaden opresyjny wyrok sądowy nawet na 100 lat nie pomoże na głod i brak dachu nad głową »

pity
skrzypaczka olewam pity, olewam city, olewam rozliczenia, olewam min. finansów. nikomu nie dam 1%, nie mam w polsce żadnych dochodów, tusk z rostowskim mogą mi naskoczyć ! »

Do urzędników...
andrzej27 Znowu przez jakiś popapranych pieniaczy i nygusów mają być opóźnienia w budowie kolejnej trasy w Łodzi. Tak "dobre" historie to tylko w naszym mieście wypadają. Poza tym Ci, którzy nie chcą aby Łódź się rozwijała, polepszał się komfort, choćby to było nie widoczne od razu, to najlepiej aby się nie wypowiadali w mediach, a także nie dodawali komentarzy. »

ale brednie
hi ha za rok to je wezmą ludzie na patelnie z głodu , bo już jedzą w śmietnikach »

trasy
paw -wewnętrzna obwodnica inflancka-julianowska-karskiego-żeligowskiego/strzelców kaniowskich-łąkowa-żeromskiego-politechniki -druga średnica czyli trasa wojska polskiego aż do aleksandrowa -przedłużenie kościuszki śladem wólczańskiej-bednarskiej aż do dąbrowskiego (wraz z dojściem do trasy obywatelskiej łączącej się na projektowanym rondem na pabianickiej) ...kilka mógłbym jeszcze wymienić... wszystkie w planach od dziesiątków lat... pytanie co z tego? »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie DziennikLodzki.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.