Marek (80.52.186.xxx) 29.07.11, 15:12
Zwrot podatku za pracę w Niemczech http://bit.ly/nj90Lg
A2 to bubel
Sybirak
45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »
Stres na egzaminie na prawko
weteranka
Moim zdaniem największy problem, to stres przed egzaminem na prawo jazdy. Niby egzamin jak każdy inny, a jednak poziom stresu zupełnie inny. 2 razy oblałam zanim stwierdziłam, że trzeba popracować ze swoim nastawieniem... Polecam "afirmacje na prawo jazdy", które każdy może sobie sam ułożyć, albo nawet kupić nagranie w sieci... »
śmieszne to
yanosik
Czy tam w redakcji nie rozróżniacie narciarstwa alpejskiego od klasycznego , ja wiem że to tylko ilustracja ale wypadałoby trzymać jakiś poziom ;) »
Na galowo
Marcin
Centrala Komisja Egzaminacyjna wyraźnie sugerowała dyrektorom, by nie robili z OBUT-u ( Ogólnopolskie Badanie Umiejętności Trzecioklasistów ) quasi-egzaminu. Na zdjęciu dzieci są na galowo. Dlaczego? Miało być bezstresowo, w swojej sali, najlepiej ze swoją panią. Tak, aby nie stwarzać sztucznej sytuacji.... »
To jest wprost niesamowite!
zniesmaczony łodzianin
Facet dostał za publiczne pieniądze grunt i budynek, za który zapłacił 4000zł (szczęsliwie sąd zgodził się na odebranie tego z powrotem). Potem dostał publiczne czyli nasze pieniądze na remont i wyposażene, a teraz jeszcze poucza nas i grozi co tam ma być! Bezwstydnik! »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie DziennikLodzki.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.