emeryt (83.26.239.xxx) 08.02.12, 19:58
Jestem panem fanem i popieram,ale widzi pan sam,że nie wszystko kiedyś było złe.Biedny był i pozostał nim ale stracił nadzieję- i za to wierzę,że p.Buzek oraz inni poniosą karę.
teraz na protesty za pożno
pps
to już koniec »
A2 to bubel
Sybirak
45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »
Na galowo
Marcin
Centrala Komisja Egzaminacyjna wyraźnie sugerowała dyrektorom, by nie robili z OBUT-u ( Ogólnopolskie Badanie Umiejętności Trzecioklasistów ) quasi-egzaminu. Na zdjęciu dzieci są na galowo. Dlaczego? Miało być bezstresowo, w swojej sali, najlepiej ze swoją panią. Tak, aby nie stwarzać sztucznej sytuacji.... »
obrazy z dorosłymi ,
[y;]
ale redaktor nie napisał ,ze z duchownymi i to jest protest przeciwko pedofili w kościele »
???
kaka
Czy ta pani niepotrzebnie się nie awanturuje? o co chodzi? »
kurier
haha
kurier + relacje z mundialu = amatorszczyzna z podworka, nie robcie nic na sile »
SREBRNY MALYSZ
SYLWESTER
PANIE ADAMIE, srebro nie jeż aż tak gorsze od złota a kalendarz niech Pan zostawi w spokoju.
Każdy sportowiec mocno trenuje po to,ABY NIE PRZEGRAC!.Pan wygrał dwa medale i nie należy być
pazernym . Przed Panem jeszcze tyle możliwości, że się Panu znudzi Hymnu Polskiego słuchać.
Sp. Czesław Niemen śpiewał " a czas jak rzeka, jak rzeka płynie..." . A niech sobie płynie, Pan jest
młodym sportowcem i tylko dbałość o samego siebie, da Panu gwarancje skakania jako 40 latek!.
A z tymi trenerami niech Pan nie przesadza . Trenować taki piękny talent jak Pana to i Pański Teść
by potrafił !. My Polacy jesteśmy "chorzy" na trenerów z poza Polski (sic?). Pan też... »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie DziennikLodzki.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.