PolskaTimes.pl

Stwórz własną społeczność!

Serwis powstaje we współpracy z The Times

piątek 03 września 2010 r. imieniny obchodzą: Izabela, Szymon, Joachim

Organizator (4)

Mike (89.78.144.xxx) 08.10.09, 10:35

Kto będzie organizatorem? Kiedy szczegóły? Kurde, nie mogę się doczekać.

Rozwiń zapraszam emot (89.167.65.xxx) 08.10.09, 13:54
Rozwiń na razie nic nie wiadomo aaa (83.14.192.xxx) 08.10.09, 14:41
Rozwiń Metallica w hali Arena Łódź? Luki200 (212.191.172.xxx) 08.10.09, 19:50

Kod

regulamin

Zaloguj się

Zarejestruj się

Przypomnij hasło

nauczycielka
Anna Często urzędnicy nie potrafią odpowiedzieć jasno na kierowane pisma. Sama nie raz się z tym spotkałam. To pewnie nie jedyny przypadek, że emerytka z chorym sercem musi martwić się nie tylko o swoje zdrowie,ale i o to,czy nie zostanie na bruku. »

kolejny psychol...
m1 Niestety w szkołach nie brak dyrektorów, kwalifikujących się bardziej do leczenia niż do zarządzania placówką. Oczywiście nie każdy dyrektor szkoły jest niedouczonym despotą realizującym model zarządzania a'la PRL, ale niestety kilku się znajdzie. Szkoda, że kontrola nad nimi jest niemal żadna... »

o co ta walka?
łodzianka Jestem zadowolona, że mogę kupić tanie rzeczy u handlarzy z pudeł. Nie stać mnie na kupno ubrań ze sklepu z niebotyczną marżą. I wiem, że Ci ludzie nie podbijają sztucznie cen, tylko próbują zarobić na skromne życie. Rozumiem to i mam szacunek dla tych handlarzy. Gdyby mieli możliwość podjęcia innej dochodowej pracy, na pewno nie staliby na mrozie i deszczu, żeby uciułać 800zł... »

cartilago
cartilago „Stopień cywilizacji danego narodu poznaje się po sposobie traktowania przez niego zwierząt ” M.Gandhi wg mnie w dzisiejszych czasach nie powinni trzymać zwierząt jeżeli nie potrafią/nie stać ich utrzymać »

............
bigson Ludzie trzymajcie mnie!!!! Nie ma czego gratulować! Są ładne, ale.. A nie ważne.. »

nie popieram tego projektu......
inz. Zbigniew Burnatowski. RFN Jestem pelen zrozumienia i uznania dla propozycji siostry Malgorzaty Chmielewskiej i poparcia tego projektu przez pana Witaszczyka, ale mam pewne ale. Pan Witaszczyk tego moze jeszcze nie rozumie, bo jest wystarczajaca sprawny zarowno fizycznie jak i duchowo, ale ja jestem juz po 80-tce i po przejsciu licznej ilosci chorob, ktore swoje pietno wycisnely na moim zdrowiu do dnia dzisiejszego. Niestety pomimo walki i prosb o pomoc (niefinansowa lub zywieniowa) nie moge od kilku lat doczekac sie potrzebnej mnie pomocy. Osoby niepelnosprawne, kalekie, chore itp. nie bedace dziecmi, nie maja prawie zadnej mozliwosci liczenia na jakakolwiek pomoc i opieke. W takim stanie prosze mnie wierzyc, ze rozczarowanie u mnie i innych starszych osob jest ogromne. Jestesmy sklonni nawet powiedziec, ze dzieci w duzo mniejszym stopniu przezywaja bol i cierpienie niz dorosli, bo im latwiej jest to zniesc. Moze nie wszyscy to rozumieja, ale starszym osobom, jest duzo gorzej zniesc bol. I dlatego uwazam, ze zarowno mlodzi jak i starsi powinni miec jednakowe prawa do uzyskiwania pomocy spolecznej. Tylko ta pomoc do osob indywidualnych powinna docierac przy wiekszym wysilku i rozeznaniu roznych osrodkow pomocy jak i fundacji charytatywnych. A tak sie nie dzieje. »

Odszkodowanie
Bożena Osoby poszkodowane w wypadku mają prawo do zwrotu kosztów leczenia, odszkodowania z tytułu uszczerbku na zdrowiu, utraconych dochodów, a krewni zmarłych do zadośćuczynienia. Zadzwoń 668 013 060. »

Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.

Mapa serwisu | Dla prasy | Kontakt | O nas | Regulamin | Prywatność | Reklama | eGazety | Sklep internetowy