diabolek 22.10.09, 18:15
Właśnie trwa przeprowadzka Biura Terenowego ARMiR z Poddębic do Bałdrzychowa. Jak tak dalej pójdzie to w Poddębicach nic już nie będzie, teraz ARMiR, wkrótce sąd grodzki i prokuratura. Ciekawe, że Burmistrz Poddębic nie robi nic, żeby te instytucje zostały w jego mieście,przecież w ten sposób pozbywa się nie tylko źródła dochodów ale i prestiżu dla miasta. Wkrótce w Poddębicach nie będzie niczego, ale jak to mówią, jak kto dba, tak ma. Jest to też pewnego rodzaju utrudnienie dla rolników, którzy teraz będą musieli dojeżdżać do Bałdrzychowa, z którym nie wszyscy mają dobre połączenie komunikacyjne. Czyżby Poddębicom znudziło się bycie stolicą powiatu?
a,,chwdpowcy,, i smierdziele
lodzianin obserwator
nie kasuja!!!Bo kontroler wie ze nie sciagnie sie z nich kasy!!Dobry platnik to dobrze ubrany ,postraszony policja pasazer!!Mloda kobieta,starszi emeryci co nie zdaza skasowac lub chca ,,zaoszczedzic z 2 minuty!!ZENADA!! »
Był konkurs ogłoszony na to stanowisko i facet wygrał co się dziwicie!
obserwator
Co nie czytaliście ogłoszeń w gazetach???
to dziwne bo ja też! »
:(
gnatka
szczerze miałam nadzieję,że jednak Madzia jest w jakiejś bezdzietnej rodzinie, cała i zdrowa :( »
Mapa dla predatorów
:-(
Nie od dziś wiadomo z kim współpracuje Google. »
przyjdzie kryska na Matyska
emeryt
Jestem panem fanem i popieram,ale widzi pan sam,że nie wszystko kiedyś było złe.Biedny był i pozostał nim ale stracił nadzieję- i za to wierzę,że p.Buzek oraz inni poniosą karę. »
Stadion
Tadeusz
Ot nasza władza potrafi rozpieprzyć łódzką piłkę. »
kasa
kobieta
"...Kędzierskiej 252 tys. zł." Ja bym brała taką kwotę bo to też nie są małe pieniądze a za tą sumę kupi już ładne mieszkanie 2 pokojowe w blokach. Ja rozumiem Panią że przeprowadzała remonty w mieszkaniu ale kurcze, sama na własne życzenie sobie je robiła i nie może teraz żądać zwrotu od miasta za to. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.