Jakub Polewski (83.20.35.xxx) 08.02.10, 21:25
Ja chyba śnię. Czyżby budowa Trasy W-Z była uwarunkowaniem historycznym determinującym rodzaj latarni przy Piotrkowskiej na południe od niej?! Nowoczesne latarnie przy Archikatedrze (Rynek Fabryczny), nowoczesne latarnie przy Fabryce Geyera, nowoczesne latarnie przy pl. Reymonta (Rynek Górny)???
Na galowo
Marcin
Centrala Komisja Egzaminacyjna wyraźnie sugerowała dyrektorom, by nie robili z OBUT-u ( Ogólnopolskie Badanie Umiejętności Trzecioklasistów ) quasi-egzaminu. Na zdjęciu dzieci są na galowo. Dlaczego? Miało być bezstresowo, w swojej sali, najlepiej ze swoją panią. Tak, aby nie stwarzać sztucznej sytuacji.... »
A2 to bubel
Sybirak
45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »
To jest wprost niesamowite!
zniesmaczony łodzianin
Facet dostał za publiczne pieniądze grunt i budynek, za który zapłacił 4000zł (szczęsliwie sąd zgodził się na odebranie tego z powrotem). Potem dostał publiczne czyli nasze pieniądze na remont i wyposażene, a teraz jeszcze poucza nas i grozi co tam ma być! Bezwstydnik! »
proste rozwiazanie
grtk
Wystarczy kwotę przyznaną, przelewać na czynsz - komorne bezpośrednio z mops-u, a resztę kwoty wydawać w formie produktów spożywczych, może w ten sposób skończy się patologia »
???
kaka
Czy ta pani niepotrzebnie się nie awanturuje? o co chodzi? »
kurier
haha
kurier + relacje z mundialu = amatorszczyzna z podworka, nie robcie nic na sile »
SREBRNY MALYSZ
SYLWESTER
PANIE ADAMIE, srebro nie jeż aż tak gorsze od złota a kalendarz niech Pan zostawi w spokoju.
Każdy sportowiec mocno trenuje po to,ABY NIE PRZEGRAC!.Pan wygrał dwa medale i nie należy być
pazernym . Przed Panem jeszcze tyle możliwości, że się Panu znudzi Hymnu Polskiego słuchać.
Sp. Czesław Niemen śpiewał " a czas jak rzeka, jak rzeka płynie..." . A niech sobie płynie, Pan jest
młodym sportowcem i tylko dbałość o samego siebie, da Panu gwarancje skakania jako 40 latek!.
A z tymi trenerami niech Pan nie przesadza . Trenować taki piękny talent jak Pana to i Pański Teść
by potrafił !. My Polacy jesteśmy "chorzy" na trenerów z poza Polski (sic?). Pan też... »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie DziennikLodzki.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.