olo (93.105.2.xxx) 12.04.10, 12:35
Nazywanie Katynia jako miejsca przeklętego, w obliczu narodowej tragedii jaką jest kolejna śmierć tylu wybitnych Polaków, na postsowieckiej Rosyjskiej ziemi, lub określenie zbrodni komunistycznej jako „pomordowanych na wschodzie” czy inne faryzejskie sztuczki, to wyrafinowana i cyniczna komunistyczna manipulacja, podobna do kłamstwa katyńskiego przypisującego to ludobójstwo Niemcom. Komunistyczna perfidia ma za zadanie wmówienie Światu, że to ziemia katyńska jest przeklęta ale nie oni komuniści co tą ziemię niewinną krwią Polską broczyli, we wszystkich miejscach kaźni w ZSRR i PRL. Prawdy o komunistycznej zbrodni unikają jak ognia ci sami co od wielu lat gardzili Kaczyńskimi i ludźmi z nimi związanymi, poniżając ich patriotyzm i religijność, a dziś udają ogromnie nawróconych i samo dobro w swoich niedawnych wrogach widzący. I obym się mylił co do ich fałszywego nawrócenia i skruchy.
;)
BlueFanatic
ALE KURWA JAJA »
Mapa dla predatorów
:-(
Nie od dziś wiadomo z kim współpracuje Google. »
:(
gnatka
szczerze miałam nadzieję,że jednak Madzia jest w jakiejś bezdzietnej rodzinie, cała i zdrowa :( »
a,,chwdpowcy,, i smierdziele
lodzianin obserwator
nie kasuja!!!Bo kontroler wie ze nie sciagnie sie z nich kasy!!Dobry platnik to dobrze ubrany ,postraszony policja pasazer!!Mloda kobieta,starszi emeryci co nie zdaza skasowac lub chca ,,zaoszczedzic z 2 minuty!!ZENADA!! »
Był konkurs ogłoszony na to stanowisko i facet wygrał co się dziwicie!
obserwator
Co nie czytaliście ogłoszeń w gazetach???
to dziwne bo ja też! »
przyjdzie kryska na Matyska
emeryt
Jestem panem fanem i popieram,ale widzi pan sam,że nie wszystko kiedyś było złe.Biedny był i pozostał nim ale stracił nadzieję- i za to wierzę,że p.Buzek oraz inni poniosą karę. »
Stadion
Tadeusz
Ot nasza władza potrafi rozpieprzyć łódzką piłkę. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.