oko (77.253.136.xxx) 05.07.10, 18:30
pomorskie plaże z tym bywa roznie moze i spełniaja podstawowe wymagania ale daczego nie zasze jest czysto dlaczego my ludzie sami sobie utrudniamy zycie tu nie o to chodzi dlatego coraz częściej wyjeżdżamy za zagranicę a kusza nas nie tylko plaze ale i piekne slonce i oferty last minute, ktore sa odpowiednie naszym szczupłym kieszeniom
A2 to bubel
Sybirak
45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »
To romantyczny kapitalizm
lokator
i myślenie życzeniowe. Koncepcja jest wewnetrznie sprzeczna. W wykupie mieszkań mają pojawić się liczne utrudnienia (wszystkie mieszkania w kamienicy musza być samodzielne i decyzję musi podjąc ponad 50 % lokatorów) oraz mniejsza opłacalność i to ma przyspieszyc wykup. Jedyne ułatwienie to to że nie trzeba mieć 5 lat najmu żeby złożyć wniosek. Ale ludzie po złożeniu wniosku czekają 20 lat i więcej o czym pisała prasa i ....czekają nadal. »
Na galowo
Marcin
Centrala Komisja Egzaminacyjna wyraźnie sugerowała dyrektorom, by nie robili z OBUT-u ( Ogólnopolskie Badanie Umiejętności Trzecioklasistów ) quasi-egzaminu. Na zdjęciu dzieci są na galowo. Dlaczego? Miało być bezstresowo, w swojej sali, najlepiej ze swoją panią. Tak, aby nie stwarzać sztucznej sytuacji.... »
!!!
...
gdzie te zdjęcia?!!! »
Rozrzutność
Szkot
To się nazywa PAŃSTWO OSZCZĘDNE. »
Samolot z prezydentem rozbił się
mo
To czym leciał Tu 154 czy Jak 40 ????? »
???
kaka
Czy ta pani niepotrzebnie się nie awanturuje? o co chodzi? »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie DziennikLodzki.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.