Ręka rękę myje
$$$
A posłanka Sawicka, to jest tylko zaledwie maleńki trybik w tym "biznesie", rzucony na pokaz na pożarcie głodnej krwi gawiedzi. Jak widać po aferze z autostradami wielomilionowy "interes korupcyjny" kwitnie nadal i trzyma się mocno, a takie sprawy wuchodzą na jaw przypadkowo. Kto następny? »
To jest wprost niesamowite!
zniesmaczony łodzianin
Facet dostał za publiczne pieniądze grunt i budynek, za który zapłacił 4000zł (szczęsliwie sąd zgodził się na odebranie tego z powrotem). Potem dostał publiczne czyli nasze pieniądze na remont i wyposażene, a teraz jeszcze poucza nas i grozi co tam ma być! Bezwstydnik! »
nieuki
Bogusław
'mieli oni okazję nagrać SWOJEGO WYKONANIA HYMNU' ????
»
1908
pr
jak postawią tam tą tablicę to od razu patologia z wodnej rozwali ją. Tam większość jest za widzewem. »
A2 to bubel
Sybirak
45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »
Samolot z prezydentem rozbił się
mo
To czym leciał Tu 154 czy Jak 40 ????? »
A jakie przekrety
koloryt
Sa tej specjalnej strefie ekonomicznej to mala głowa. Otóż znam przypadek że dzierzawca bylego PGR wykupił część gruntów od gminy dokladnie 50 ha bo wiedział ze w tym miejscu moze byc wybudowany zaklad przemyslowy poniważ pozwalała na to infrastruktura. Ziemia byla klasy III i IV . Rodzily się na niej buraki cukrowe , pszenica i inne wymagające glebowo rosliny . Z tego tytułu pieniądze za sprzedaż tego obszaru zamiast gmina otrzymal prywaciaż. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie DziennikLodzki.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.