blaz (83.26.226.xxx) 06.09.10, 23:59
Widzialem go na polu gdy wracalem objazdem z pracy. Spokojnie spacerowal. Pozniej go chyba zastrzelili. Mysle, ze byl wystraszony i dlatego tak sie pozniej zachowywal. Wina ogromna po stronie ludzi. Wlasciciel pozwolil mu uciec, a potem nie wiedzial jak zlapac zwierze. Lekarze weterynarii znaja sie na psach, kotach, krowach i to chyba szczyt ich mozliwosci. Policjanci tez nie wiedzieli co robic wiec strusia zabili. Mogli choc strzelac najpierw w powietrze.
Wydaje mi sie, ze dobra metoda byloby zarzucenie na niego sieci lub zapetlenie nog ale jak ktos sie bierze za taka chodowle, to powinien byc przygotowany na taka sytuacje. Licze, ze gosc odpowie przee sadem za to zdarzenie.
przyjdzie kryska na Matyska
emeryt
Jestem panem fanem i popieram,ale widzi pan sam,że nie wszystko kiedyś było złe.Biedny był i pozostał nim ale stracił nadzieję- i za to wierzę,że p.Buzek oraz inni poniosą karę. »
Stadion
Tadeusz
Ot nasza władza potrafi rozpieprzyć łódzką piłkę. »
kasa
kobieta
"...Kędzierskiej 252 tys. zł." Ja bym brała taką kwotę bo to też nie są małe pieniądze a za tą sumę kupi już ładne mieszkanie 2 pokojowe w blokach. Ja rozumiem Panią że przeprowadzała remonty w mieszkaniu ale kurcze, sama na własne życzenie sobie je robiła i nie może teraz żądać zwrotu od miasta za to. »
Mapa dla predatorów
:-(
Nie od dziś wiadomo z kim współpracuje Google. »
Brrrr Głupoty i koszta
Olllleeee
Wyciąć ten znak i problem załatwiony. Przecież nie będą co moment stawiać nowego znaku bo to kosztuje !!! »
OBSERWATOR
OSZUKANY
IDĄC NA ZAKUPY ZAPISUJCIE NUMERY BANKNOTÓW DO PŁACENIA
POZBĘDZIECIE SIĘ KŁOPOTÓW. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.