Opisze swoja sytuacje. Szukałem konkretnego modelu NaviHeaven Na 5511 znalazłem się na stronę mattersson.pl zbudziło we mnie dziwne uczucie bo zdjęcie było zupełnie inne niż model który szukałem, napisałem więc e-mail odpowiedz dostałem w ciągu 5 min ze jeśli kupie dostane ten model co mnie interesuje. Następna odpowiedz była na pytanie o gwarancje dokładnie czy 24 m-c czy tak jak na allegro 12 m-c. Oczywiście odpowiedz była na moja korzyść czyli 24 m-c to było za piękne jak teraz o tym myślę. Postanowiłem odebrać produkt osobiście dostałem odpowiedz że magazyn nie mieści się w Łodzi tylko w zupełnie innym miejscu i odbiór osobisty nie wchodzi w grę. Zamówienie złożyłem 18.05.2011 od razu wpłaciłem pieniądze doszły jeszcze tego samego dnia. To by było na tyle od tamtej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi co dalej ani tym bardziej radia. Pisze ciągle jakieś zapytania gdzie mój zakupiony produkt ale nic z tego brak odezwu telefon nie odbiera e-mail zostaje bez odpowiedzi. Wczoraj przypadkowo na forum weszła moja córka i aż złapałem się za głowę gdy uświadomiłem sobie ze jestem kolejnym jeleniem naciągniętym przez osoby które myślą że nie dosięgnie je sprawiedliwość. W dniu 02.06.2011 upływa 14 dni od daty zakupu więc z samego rana pojawię się na policji zgłosić zawiadomienie o oszustwie w 1 komisariacie w Łodzi. Zamierzam walczyć o swoje prawa bo takie zachowania jak ten sklep to nie fair w stosunku do uczciwych ludzi. Zapraszam na stronę http://niedajmysie.pl/case/show/317/mattersson-pl---problem-z-otrzymaniem-zakupionego-towaru-w-sklepie-Mattersson.html. Ludzi oszukanych jest o wiele więcej. Szukam pomocy u was bo na policje liczyć nie możemy bagatelizują sprawę. Proszę o sprawiedliwość i pomoc w ujęciu sprawców oszustwa i uchronienie innych przed takimi sklepami. Wszystkich tak samo jak ja oszukanych prosze o kontakt autoacer@wp.pl.
szkoda tylko
boerin
ze Lodz malo juz ma z tego jednak niepowtarzlnego uroku.Te widokowki z cala pewnoscia moglyby posluzyc do rekonstruowania naszych starych zabytkow.Z przyjemnoscia poogladalam sobie stara szara? Lodz! »
Bieg
gość
To w godzinach pracy cz w ramach wolnego ? »
pesy i kiepska klima
uwielbiająca normalne tramwaje
Dlatego wiadomo, że najlepsze tramwaje to te stare :) kompletnie nieszczelne, ale człowiek się nie przegrzeje. Takze te nowsze (ale nieniskopodłogowe) są dobre. Widać jak "sprawdzają" cityrunnery (które dziwnym trafem jeżdżą w upały) i pesy (niewiele lepsze).
Autobusem nie jeżdżę. Aczkolwiek przewiew w takim Ikariusie jest dużo większy niż w tych nowszych jelczach. A w sumie solarisy też są dość ...duszne. »
Na galowo
Marcin
Centrala Komisja Egzaminacyjna wyraźnie sugerowała dyrektorom, by nie robili z OBUT-u ( Ogólnopolskie Badanie Umiejętności Trzecioklasistów ) quasi-egzaminu. Na zdjęciu dzieci są na galowo. Dlaczego? Miało być bezstresowo, w swojej sali, najlepiej ze swoją panią. Tak, aby nie stwarzać sztucznej sytuacji.... »
czemu się dziwić....???
ktosiu
czemu się tu dziwić, że dzieci piją na umór skoro doskonały przykład biorą z własnych rodziców i ogólnie dorosyłych, wszyscy chlają na potęgę i jeszcze się tym szczycą, a już nagminne jest spożywanie alkoholu w towarzystwie dzieci, na wszelkiego rodzaju imprezach począwszy od wesel po grille itp., polak niestety nie widzi już dobrej zabawy bez "znieczulenia" się wódeczką i to czasem "znieczulenia" kompletnego,
także pijcie więcej tego świństwa, pijcie, tylko potem się nie dziwcie że dochodzi do wszelkiej maści tragedii których przyczyną jest alkohol, od wypadków po awantury domowe i przemoc, a rząd z premierem na czele tylko się cieszą i zacierają ręce
tak więc do dna »
To jest wprost niesamowite!
zniesmaczony łodzianin
Facet dostał za publiczne pieniądze grunt i budynek, za który zapłacił 4000zł (szczęsliwie sąd zgodził się na odebranie tego z powrotem). Potem dostał publiczne czyli nasze pieniądze na remont i wyposażene, a teraz jeszcze poucza nas i grozi co tam ma być! Bezwstydnik! »
ale brednie
hi ha
za rok to je wezmą ludzie na patelnie z głodu , bo już jedzą w śmietnikach »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie DziennikLodzki.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.