W smakowitej atmosferze upłynie weekend w Uniejowie. 16 restauracji 22 i 23 kwietnia przyrządzi rybę w zupełnie nowym wydaniu, którą wraz z deserem można będzie spróbować podczas IV Uniejowskiego Festiwalu Smaków. A to pozwoli wyłonić laureata nagrody „Lilia Smakosza”. Jurorem może zostać każdy. Wystarczy odebrać Paszport Degustatora z mapką.
Paszporty czekają na chętnych w restauracjach, a także w Punkcie Informacji „Term” na basenach oraz w recepcjach hoteli - Domu Pracy Twórczej, Zamku i Zagrodzie Młynarskiej. Warunkiem oddania ważnych punktów i wzięcia udziału w losowaniu nagród jest degustacja minimum sześciu spośród 15 festiwalowych dań głównych oraz trzech spośród siedmiu deserów.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?