- Prowadzę lokal w tym miejscu od kilku lat, ale jak to w gastronomi bywa ledwo wiążę koniec z końcem - opowiada pan Tomasz, właściciel Hot Devil. - Pizerrię prowadzę praktycznie sam, w tygodniu mam zaledwie jedną osobę do pomocy i w weekend też. Latem w wakacje poomaga mi mama.
Pan Tomasz w swoim lokalu robi praktycznie wszystko - jest pizzermanem, pomocą kuchenną i dostawcą. A pizza, którą przygotowuje osiąga gigantyczne rozmiary - średnica największej wynosi 55 cm! Ceny tych największych zaczynają się od 54 złotych. Oprócz włoskich placków serwowanych na mnóstwo sposobów w karcie menu Hot Devil są shoarmy, frytki i sałatki.
Kuchenne Rewolucje w lokalu u zbiegu ul. Limanowskiego i ul. Sierakowskiego to nie lada wyzwanie dla energicznej prowadzącej. Pomieszczenie ze stolikami (dwoma) i bufetem mierzy bowiem... 18 metró kwadratowych. Jak wnętrze przeobrazi Magda Gessler i jakie pozycje zostaną w menu lokalu? O tym będziemy na bieżąco informować...
Przypominamy, że Magda Gessler nie pierwszy raz przeprowadza kulinarną rewolucję na Bałutach. Zmieniła między innymi lokal "Pod Jabłonką", a na ul. Głowackiego "Gorącą kiełbasiarnię". Zwłaszcza ten ostatni cieszy się ogromną sympatią wśród mieszkańców, a przed Wielkanocą po białą kiełbasę do "Gorącej kiełbasiarnii" przyjeżdżają z całego województwa.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?