Grillove. Banany z grilla na dwa sposoby.

    Grillove. Banany z grilla na dwa sposoby.

    br

    Dziennik Łódzki

    Aktualizacja:

    Dziennik Łódzki

    Pomysł na deser z grilla.
    Banany z cynamonem:

    Składniki:
    - dojrzałe banany
    - brązowy cukier
    - cynamon

    Przygotowanie:
    Banany obierz ze skórki, przekrój wzdłuż na pół, a następnie w poprzek. W miseczce wymieszaj brązowy cukier z cynamonem i dokładnie obtocz banany. Grilluj około 3 minut z każdej strony.

    Banany z czekoladą

    Składniki:
    - dojrzałe banany
    - czekolada gorzka

    Przygotowanie:
    Zrób nacięcie wzdłuż bananów. Do środka włóż kostki czekolady. Grilluj banany do momentu aż skórka będzie czarna.

    Smacznego!

    Czytaj także

      Komentarze

      Dodajesz komentarz jako: Gość

      Dodając komentarz, akceptujesz regulamin forum

      Liczba znaków do wpisania:

      zaloguj się

      Najnowsze wiadomości

      Zobacz więcej

      Najczęściej czytane

      Polecamy

      Wideo